AIXAM E-SUV Crossover!

Marktleider in elektrische brommobielen AIXAM brengt haar meest succesvolle model de Crossover nu ook uit in een volledig elektrische variant met een range tot 100 kilometer.

  • Moderne NMC Li-Iion 7,89 Kwh batterijpakket
  • Met een bereik tot 100 stille en ecologiscch verantwoorde kilometers
  • 0% CO-2 uitstoot
  • De veiligste brommobiel met een veiligheidskooi
  • Hoge instap (+ 5 cm)
  • Ruime bagageruimte
  • Diverse designerelementen
  • Achteruitrijcamera en Apple Carplay

SUV variant

AIXAM was in 2017 de eerste brommobiel producent die op de markt kwam met een SUV uitvoering. Dit model is met name in Nederland een groot succes gebleken door de hoge bodemvrijheid van 23 centimeter een een dito hoge instap. Daarnaast is het ook een van de meest comfortabele brommobielen door het gebruik van zachte materialen in het interieur. ABS en een achteruitrijcamera zijn standaard.

Moderne techniek

De eCROSSOVER maakt gebruik van zeer moderne techniek. Zo zit er een Lithium-Ion batterij in met een capaciteit van 7kWh die de eCROSSOVER maximaal 100 kilometer ver brengt en minimaal 80 kilometer. Dat is voor de meeste klanten meer dan genoeg. Ook omdat de batterij “gewoon” thuis aan een 230V stopcontact kan worden opgeladen binnen 3.45 uur.

Doelgroep

De markt voor brommobielen is dit jaar explosief gestegen met 40%. Steeds meer ouderen dit niet meer vertrouwen op het openbaar vervoer of waarvan het B-rijbewijs niet wordt verlengt stappen over op een brommobiel. De verwachting is dat met de komst van de volledig elektrische CROSSOVER ook meer mensen in drukke binnensteden de eCROSSOVER aan zullen schaffen. Met de compacte afmetingen, hoge instap en volledige elektrische aandrijving is dat de perfecte match.

Prijzen

De eCROSSOVER is leverbaar vanaf eind maart en nu te bestellen bij de AIXAM dealer. Met een all in prijs van € 19.499,- inclusief BTW heb je een zeer complete uitvoering met onder andere; metallic lak naar keuze, achteruitrijcamera, ABS, luxe interieur, chromen details, 15” licht metalen velgen etc. Optioneel is onder andere nog een Apple CarPlay systeem leverbaar met een zwaardere speakerset waar je in alle stilte van kan genieten! Tevens zal de eCROSSOVER ook te Private en Operationeel te leasen zijn. Denk aan prijzen vanaf  € 380,- per maand all in voor Private Leasing (volgens Private Lease keurmerk) en € 380,- voor volledig Operationele Lease

e-aixam-crossover-intereur

Deel dit met je vrienden