Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, meldt dit dan direct bij ons, zodat uw schadeherstel van A tot Z wordt geregeld. Zelfs hulp bij het invullen van het schadeformulier en het verzorgen van vervangend vervoer zijn inbegrepen in onze service! Schadeherstel doen wij in eigen huis. Dat wil zeggen bij Autoschade Zevenbergen waarvan Andreae BV mede-eigenaar is.

Daarmee kunnen wij erop toezien dat herstel vakkundig gebeurd volgens de richtlijnen en met behoud van garantie op uw Toyota. Om de juiste herstelresultaten te behalen zijn onze medewerkers tevens opgeleid in het toepassen van hersteltechnieken met gebruik van gespecialiseerde apparatuur.

Autoschade Zevenbergen is o.a. ook aangesloten bij Centraal Beheer, Interpolis, Avero Achmea, FBTO, Unive, ZLM en Noord Hollandsche van 1816.
Op ons schadeherstel geldt 4 jaar Focwa garantie.

Ruitschade

Een sterretje, kras of barst in de ruit? Rijd langs bij Autoschade Zevenbergen. We kunnen ruiten herstellen of vervangen. Alle soorten glas zijn leverbaar. Zo plaatsen we gelamineerde ruiten, verwarmde ruiten, lichtsensoren, getinte ruiten en meer. Het grote voordeel voor u? Het eigen risico is verlaagd, omdat we preferent reparateur zijn van diverse verzekeringsmaatschappijen.

Autoschade?

Maak nu een afspraak voor schadeherstel bij Autoschade Zevenbergen en wij zorgen ervoor dat er een vervangende auto voor u klaarstaat in Zevenbergen.
We mogen voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen de schade herstellen. Neem even contact met ons op omtrent de mogelijkheden.